Ultrahangos szúnyogriasztó

ÚJ
Ultrahangos szúnyogriasztó
4 790 Ft

Az Aokeman ultrahangos szúnyogriasztó egy olyan eszköz, amely ultrahang hullámokat bocsát ki, melyek elriasztják a szúnyogokat. Az ultrahangos hullámok olyan magas frekvenciájúak, hogy az emberek nem hallják őket, de a szúnyogok igen. A szúnyogok az ultrahangos hullámokat fájdalomként érzékelik, és elmenekülnek a forrástól.

 

Hogyan működik az Aokeman elektromos, ultrahangos szúnyogriasztó?

Az ultrahangos szúnyogriasztó egy kis készülék, ami egy transzformátort tartalmaz, amely az elektromos áramot ultrahangos hullámokká alakítja. Az ultrahangos hullámokat egy hangszóró bocsátja ki, amely a készülék tetején található. A hangszóró 180 fokban sugározza az ultrahangos hullámokat. Fontos, hogy a készülék elé ne tegyünk bútort vagy bármi mást, ami leárnyékolhatja a terjedés irányát.

 

Mennyire hatékony az Aokeman ultrahangos szúnyogriasztó?

Az Aokeman ultrahangos szúnyogriasztó hatékonysága számos tényezőtől függ, például a helyiség méretétől, a terepviszonyoktól és a szúnyogok számától és fajtájától. Zárt helyen jóval nagyobb a hatékonysága de nyílt terepen, teraszon is érezhetően csökkenti a szúnyogok számát.

 

Milyen előnyei vannak az Aokeman ultrahangos szúnyogriasztónak?

Az elektromos ultrahangos szúnyogriasztónak számos előnye van.

Előnyök:

  • Az Aokeman ultrahangos szúnyogriasztó nem tartalmaz vegyszereket, így biztonságos az emberek és az állatok számára is egyaránt.
  • Tóbb mód áll rendelkezésre: szitakötő riasztó, szúnyogriasztó és moszkitóriasztó módozat.
  • Az elektromos ultrahangos szúnyogriasztó környezetbarát, mivel nem bocsát ki káros anyagokat a környezetbe.
  • Egyszerűen használható, csak be kell dugni a konnektorba.
  • Az elektromos ultrahangos szúnyogriasztó olcsóbb, mint a hagyományos szúnyogriasztó spray-k és pálcikák.

Szeretnéd ezt a szuper terméket?
Tedd a kosárba!
Részletek

- Ultrahangos szúnyogriasztó


 

INFORMÁCIÓK

A termék elérhetősége: nagy mennyiségben raktáron. Várható szállítási idő: a visszaigazolástól számított 3-5-7 munkanap. Választható szállítási módok: MPL, Foxpost, GLS, Packeta, Pick Pack Pont. Választható fizetési módok: bankkártyás fizetés oldalunkon, átutalás, utánvételes fizetés.

 

---------------

14 napos elállási jog, pénzvisszafizetési garancia. Több ezer termék raktáron, ingyenes szállítás 25.000 Forint felett! Többféle átvételi mód, utánvételes fizetési lehetőség. 100%-ban megbízható webáruház! Néhány érv mellettünk: KATT IDE

Vásárlóink írták:

ODIBOLT.HU - AZ ORSZÁG EGYIK LEGDINAMIKUSABBAN FEJLŐDŐ, AZ ÉV WEBSHOPJA VERSENY TOP 30-BA JUTOTT ONLINE ÁRUHÁZA

Köszönjük, hogy felkerested webáruházunkat, fogadd szeretettel meglepetésünket: Rendelésed leadásakor a kupon vagy a megjegyzés mezőbe ha feltünteted a "szerencse" szót, csomagodban egy meglepetés ajándékot is találni fogsz!

Adatok
Cikkszám
831309
Legkeresettebb termékek