Ugatásgátló készülék beépített fénnyel

Ugatásgátló készülék beépített fénnyel
Ugatásgátló készülék beépített fénnyel
Ugatásgátló készülék beépített fénnyel
Ugatásgátló készülék beépített fénnyel
4 990 Ft

A Pet Trainer a tökéletes biztonságos eszköz kedvenced kiképzéséhez!

Alakíts ki pozitív viselkedést kedvencednél biztonságosan és hatékonyan. 

A Pet Trainer segít kijavítani az ugatást, az ásást, a nem biztonságos étkezést, a verekedést és még sok mást. 

Ez az eszköz ultrahangos hanghullámokat bocsát ki akár 16 láb hatótávolságig, így tökéletes távolságig ugatásgátló.

A 360 perces akkumulátoros üzemidőnek köszönhetően gond nélkül sétálhatsz kedvenceddel.

A Pet Triner beépített lámpát tartalmaz az éjszakai sétákhoz.

Fejlett kutyaengedelmességi oktató felszerelés – A kutyák átlagos klikker edzésén túl ez az ugatásgátló eszköz segít a helyes viselkedés kialakításában, és csökkenti az olyan rossz szokásokat, mint az ugatás, ásás, karmolás, harapás, vakarás és bútorra való felszállás.

Irányítsd kutyádat és riassz el másokat — Ugatásgátló eszközeinket úgy tervezték, hogy hallhatatlan, 35-45 HKZ hangot bocsátanak ki, amelyet csak a kutyák hallanak. Kutyaugatásgátlónk pedig két 50 méteres távadót használ a barátságtalan kutyák elriasztására.

Kisállatbarát és gazdibarát kialakítás – Könnyű és hordozható, kézi kutyaugatás-szabályozó rendszerünk olyan hangokkal stimulálja a kutyákat, amelyeket az emberek nem észlelnek, és nem sértik meg a házi kedvencek vagy más állatok hallásérzékelőit a biztonságosabb napi edzés érdekében.

Univerzális kültéri és utazási használatra – a kutyaparktól az autóig vagy kedvenc túraútvonaláig az elektronikus kutyakiképző klikkelőink könnyen magaddal vihetők, ha sétálsz, túrázol, kocogsz, kerékpározol.

Beépített zseblámpa – Ez az ugatásgátló eszköz nemcsak a természetes viselkedés javítását segíti elő, hanem a sötétben is biztonságosabbá teszi az elülső részbe épített fényes LED-es zseblámpával. Kiváló éjszakai sétákhoz vagy gyenge fényviszonyok között.


Szeretnéd ezt a szuper terméket?
Tedd a kosárba!
Adatok
Cikkszám
293764
Hasonló termékek