Mini MYSTERY BOX 3-5 db meglepetés termék

 Mini MYSTERY BOX 3-5 db meglepetés termék
4 990 Ft

Ha valaha is vágytál már egy kis izgalomra az életedben, a Mystery Box (Zsákbamacska) a válasz a keresésedre! Képzeld el, hogy egy rejtélyes dobozt kinyitsz, és benne találsz 3-5 meglepetés terméket a raktárunkból. És ami a legjobb, az eredeti áruk értéke meghaladja a 9990 forintot! Nincs más dolgod, mint rendelni, és élvezni a meglepetéseket.

Mi rejtőzik a Mystery Box-ban?

A kérdés, amit mindenki feltesz, és a válasz, amit mindenki csak a doboz kinyitása után ismer meg: MIT TALÁLSZ A DOBOZBAN? A válasz egyszerű: BÁRMIT! Játékok, TV konzol, drón, tapéta, óra, kiegészítők, horgászbot, serpenyő, és még sok minden más! Azok a termékek kerülnek a Mystery Box-ba, amik a raktárunkban találhatók, és bármelyik alkalommal más és más meglepetésekkel készülünk.

Online fizetés, könnyű vásárlás

A Mystery Box-ot kizárólag bankkártyás fizetéssel rendelheted meg, azaz online fizetéssel. A megrendelés egyszerű és gyors, és amint a dobozt kézhez kapod, az izgalom kezdetét veszi. Minden alkalommal egy új kaland vár rád!

Reklamáció és csere?

Mivel a Mystery Box kiszámíthatatlan természete miatt minden doboz egyedi és meglepő, nem áll módunkban elfogadni a termékek visszaküldését vagy cseréjét 14 napos elállási jog alapján. Csak akkor rendeld meg ha ezt el tudod fogadni.

Legyél részese a rejtélynek, és rendeld meg most a Mystery Box-ot! Éld át az izgalom és meglepetések világát, és ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget.


Szeretnéd ezt a szuper terméket?
Tedd a kosárba!
Adatok
Cikkszám
857596
Legkeresettebb termékek